ONZE HISTORIE

In 2002 vonden twee jonge Amerikanen het tijd voor een sportschool die 24/7 toegankelijk was. Ze werden hiertoe geïnspireerd door hun jarenlange ervaring in de fitness en hun vele gesprekken met leden. Amerika is natuurlijk hét land waar 24/7 van alles te doen is, maar bij ons in Europa was een sportschool die 24/7 toegankelijk was nog vrij uniek. Toen in 2011 de eerste Anytime Fitness geopend werd in Nederland, bleek ook hier het concept een succes. Sporten zonder restricties, écht op elk moment van de dag! Die vrijheid vinden veel leden erg prettig.

We zijn de snelst groeiende fitness franchiseformule ter wereld. Anytime Fitness telt meer dan 5.200 clubs wereldwijd en we zijn op alle 7 continenten gevestestig. Dus ook op Antartica! Als je bij ons komt werken, krijg je er dus zomaar een hoop collega’s bij. Van coach tot trainer, van manager tot franchisenemer. Samen zijn we Anytime Fitness! Met ruim 120 clubs in Nederland is er altijd wel een Anytime Fitness bij jouw in de buurt!

HET DNA VAN ANYTIME FITNESS

Bij Anytime Fitness vormen we één grote familie. Onze coaches gaan nét even wat verder en dat merken onze leden! We staan klaar voor iedereen die, met veel plezier, aan zijn of haar gezondheid wil werken. Dat kan op verschillende manieren. We zijn daarom altijd opzoek naar nieuwe collega’s die hieraan willen bijdragen.

Het DNA van Anytime Fitness geldt voor iedereen die bij Anytime Fitness werkt. Van club tot hoofdkantoor. Zo maken we het verschil met andere sportscholen. We vinden het belangrijk dat je je thuis en gewaardeerd voelt en dat straal je vanzelf uit. En dat voelen onze leden ook. Onze 3 USP’s zijn erg belangrijk voor ons DNA: Gemak, Plezier en Persoonlijk. Die USP’s zie je terug in de club en onder collega’s.

WE ZORGEN VOOR GEMAK

Onze deuren gaan 24/7 voor je open met één persoonlijke sleutel. Al onze clubs zijn voorzien van privé douches en privé kleedkamers en is het altijd schoon! Welke doelen je ook hebt, bij Anytime Fitness kun je altijd terecht en maken we het graag makkelijk voor je. Je parkeert voor de deur, je bergt je spullen veilig op én je drinkt een gratis kop koffie voor of na je work-out.

WE GAAN VOOR PLEZIER

Onze clubs zijn gezellig en dat merk je! We bieden je een warm en veilig gevoel en onze trainers zijn er om je te helpen. We vinden het belangrijk dat je met plezier sport in welke vorm dan ook. Of je nu komt voor groepslessen of liever zelf sport, wíj zorgen voor gezelligheid! Anytime Fitness clubs zijn kleinschalig en niet-intimiderend en geven je een thuisgevoel.

WE MAKEN HET PERSOONLIJK

We vinden het belangrijk dat al onze leden de aandacht krijgen die ze verdienen. We zijn er om je te helpen en maken graag een praatje met je. Heb je uitleg nodig bij een oefening of extra begeleiding om je doelen te behalen? We zijn er voor je! Onze vakbekwame trainers en de handige Anytime Fitness app maken sporten leuk voor iedereen.

JOUW TOEKOMST BIJ ANYTIME FITNESS

Je zou niet de eerste en zeker ook niet de laatste zijn die begonnen is als medewerker bij een Anytime Fitness club en na een tijd zijn of haar eigen club opent. Dus wie weet wat een baan bij Anytime Fitness voor jouw toekomst kan betekenen! Als je het naar je zin hebt en jouw passie kunt omzetten in commitment open je misschien wel een eigen club!

WERKEN BIJ ANYTIME FITNESS

Ben je sociaal, gezellig en maak je graag een praatje met mensen? Dan beheers je al een van de belangrijkste kwaliteiten waar wij naar op zoek zijn! Verstand van fitness en begeleiding zijn natuurlijk ook belangrijk maar sociale vaardigheden vinden we nóg belangrijker. Niet de apparatuur, maar jouw persoonlijkheid is waar mensen écht blij van worden!

Anytime Fitness is dé plek bij jou om de hoek waar je met plezier kunt sporten en waar trainers en leden elkaar kennen!

DE KERNWAARDEN VAN ANYTIME FITNESS

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je naar aanleiding van bovenstaande tekst vragen? Wij hebben de antwoorden! Wellicht wordt jouw vraag vaker gesteld en zie je hem hieronder terug in het overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je ook contact met ons opnemen. 

Je ben vanaf 18 jaar welkom om bij ons te solliciteren in de clubs. Je zou dus als je jong bent zelfs al je stage kunnen lopen bij Anytime Fitness.

Leuk dat je hebt gesolliciteerd! We doen ons best om je zo snel mogelijk iets te laten weten. Soms kan het zijn dat je iets langer geduld moet hebben. Na 2 weken nog geen reactie? Neem dan even contact op met ons op.

Als teamlid bij een Anytime Fitness club is het belangrijk dat je herkenbaar gekleed bent. Je krijgt daarom kleding van je manager. Zo hoef je nooit na te denken over “what to wear” en kom je altijd herkenbaar en professioneel voor de dag!

ZIJN WIJ EEN MATCH?

Voel jij je aangesproken door waar Anytime Fitness voor staat? Kijk dan of er een vacature vrij is die bij je past!